субота, 21 вересня 2024 р.

Хай буде мир на всій землі, ми небажаємо війни!


 Для України це свято має особливе значення. Протягом усієї історії українська держава боролася за своє мирне існування. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидшу перемогу України у війні, про повернення рідних, близьких та друзів, про світле майбутнє наших дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях, захист від агресора.
У День миру бажаємо всім спокою та миру в усьому – миру в сім’ях, миру в серцях та миру нашій рідній Україні!

Віримо у ЗСУ!

Віримо у ПЕРЕМОГУ!


Щороку, 21 вересня, українці разом із цивілізованим світом відзначають Міжнародний день миру та День миру в Україні, який було встановлено відповідно до Указу Президента України від 5 лютого 2002 року.

Міжнародний день миру є символом надії для мільйонів людей по всьому світу. Це надія на те, що збройні конфлікти завершаться, а світ стане безпечнішим для всіх – без війн та страждань, без насилля та руйнувань. І це прагнення до миру особливо відчутне сьогодні, коли світ стикається з численними викликами та загрозами.

Для нас, українців, цей день має особливе значення. Сьогодні, коли Україна перебуває у стані жорстокої війни, розпочатої росією, тема миру стає ще більш актуальною. Для багатьох українців цей день – не просто символічна дата, а нагадування про наше спільне бажання зупинити війну та повернути мир на нашу землю. Ми пройшли через багато втрат і випробувань, тому як ніхто інший розуміємо справжню цінність миру.

Нехай цей день стане для кожного з нас нагадуванням, що мир – це наша спільна відповідальність. Тільки разом, об'єднуючи зусилля, ми зможемо зупинити війну та відновити мирне життя на нашій землі.

.                                                   

Немає коментарів:

Дописати коментар

18 жовтня в Україні відзначається Європейський День боротьби з торгівлею людьми, що був започаткований Європейським Парламентом у 2007 році,...