четвер, 15 лютого 2024 р.

“В єдності наша сила”


 16 лютого Україна відзначає День єднання. Його президент України Володимир Зеленський заснував 16 лютого 2022 року на тлі попереджень про можливу війну.
В с. Глибочок відбувся флешмоб з нашими маленькими патріотами до Дня єднання " В єдності наша сила" 

У цю п'ятницю, 16 лютого, Україна вже втретє відзначає День єднання. Це свято 2022 року запровадив своїм Указом президент Володимир Зеленський. Головною метою було продемонструвати єдність українського народу на тлі зростання загрози повномасштабного вторгнення росії в Україну. Сьогодні свято набуває особливого значення.

День єднання України — значення свята

Якщо згадати початок 2022 року, то в українському суспільстві почалися хвилювання щодо можливого російського вторгнення.

Щоб підняти дух українців і зменшити психологічний тиск, було впроваджено нове свято, яке мало на меті нагадати, що саме в єднанні — наша сила.

Майже два роки війни довели це твердження. Коли ми об'єднані одною спільною метою, ми нездоланні! Тож, нехай ця дата нам вкотре нагадає, що ми маємо й надалі підтримувати один одного й лише разом йти до перемоги.


Немає коментарів:

Дописати коментар

                    Аварія на Чорнобильській АЕС стала одним з похмурих символів трагедії, до якої може призвести техногенна катастрофа. Вно...