середу, 6 грудня 2023 р.

" Пліч опліч за Україну"



 


З Днем Збройних сил України. Нехай кожен український захисник буде захищений від небезпеки, а всі рідні військових дочекаються своїх захисників цілими та неушкодженими. Бажаємо вам міцного здоров'я, відваги, потужної підтримки від рідних та побратимів. Бережіть себе, наші герої!


6 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Вітаємо всіх українських військовослужбовців! Ви – наші захисники та опора, наш спокій. ЗСУ — це меч і щит нашої країни. 

Військові Збройних Сил України — справжні герої сучасності, які показали не лише Україні, а й світові небачену мужність та звитягу.

Сьогодні найкращі сини і доньки України борються в Збройних Силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Ми бажаємо їм усім добра, міцного здоров’я, професійних успіхів та, звичайно ж, перемоги над російськими окупантами!

Центр громадського здоров’я дякує кожному представнику Збройних Сил України за боротьбу. Завдяки ЗСУ ми продовжуємо жити під синьо-жовтим прапором. 

Ми закликаємо не забувати підтримувати ЗСУ. Долучайтесь до зборів, волонтерте, виготовляйте розпалювачі та окопні свічки, постійно допомагайте нашим захисникам, щоб вони завжди відчували нашу безумовну підтримку.

ЗСУ, ми дякуємо вам сьогодні. Та насправді ми вдячні вам щодня!


Немає коментарів:

Дописати коментар

                    Аварія на Чорнобильській АЕС стала одним з похмурих символів трагедії, до якої може призвести техногенна катастрофа. Вно...