понеділок, 26 червня 2023 р.

Перше знайомство з бібліотекою.
Книга-невичерпне джерело людської мудрості, незмінний супутник дітей та дорослих. Бібліотека — книжковий дім, в якому зберігаються книжкові надбання багатьох поколінь, духовна скарбниця, яка збагачує людські душі та наповнює їх світлом. Перше знайомство з бібліотекою - це завжди подія в дитячому житті, яка, як правило, запам’ятовується назавжди.
26 червня в сільській бібліотеці с.Глибочок гостинно відкрились двері перед дошкільнятами дитячого садка "Сонечко" Бібліотекар тепло зустріла дітей, намагались залишити в маленьких дитячих серцях гарну згадку про їх перше знайомство з бібліотекою. Дошкільнят зацікавила розповідь бібліотекаря про будинок, в якому живуть книги, про види книг та книжкову «лікарню», вони, в свою чергу, розповіли про свої домашні книжечки, з якими вони вже подружились, вірші та прислів'я про книги. Екскурсія викликала в дітей позитивні емоції та бажання відвідувати бібліотеку.
Все ре




Немає коментарів:

Дописати коментар

                    Аварія на Чорнобильській АЕС стала одним з похмурих символів трагедії, до якої може призвести техногенна катастрофа. Вно...