вівторок, 20 червня 2023 р.

    Голосні читання    "Казку читаю Багато знаю"                                                 Літо-літечко! Як довго його очікує малеча! Це час, коли можна удосталь відпочити, продивитися улюблені фільми та телепрограми, поспілкуватися з друзями та "посидіти до несхочу" в компютері. 

           Але справжні читачі бібліотеки не забувають і про книгу. Кожна книга - це окремий світ зі своїми правилами. 
Коли відкриваєш книгу, поринаєш у неї з головою. Якщо вона тобі цікава, то ти не бачиш і не чуєш, що відбувається навколо. У хорошій книзі глибина почуттів, подій невимірна. Дійсно, читання книги можна порівняти з підводним плаванням. Ось тільки-но ти був тут, поруч з усіма іншими. Світило сонечко, чувся гомін людей, шелестіло листя, співали птахи. Словом, був звичайний день. Аж ось ти вже надягаєш маску і пірнаєш. І опиняєшся в іншому світі — світі мовчазних створінь, повільних рухів, сонячних відблисків. Так і з читанням книги. Усе, про що дізнався з книги, залишається в голові, в душі, в серці. Інколи згадуєш прочитане, обмірковуєш, порівнюєш вчинки діючих осіб із власними, робиш висновки.
Спекотного літнього дня бібліотекар та  маленькі читачі бібліотеки  вирішили провести літні читання на природі, в тіні розлогих дерев. Весело, цікаво, пізнавально провели час наші читачі та бібліотекар с. Глибочок Бірюк Юлія Анатоліївна.








Немає коментарів:

Дописати коментар

                    Аварія на Чорнобильській АЕС стала одним з похмурих символів трагедії, до якої може призвести техногенна катастрофа. Вно...